BOEK NU BIJ PROOST ENTERTAINNMENT

Peter Loree

100% FEEST

Peter Loree boek je bij Proost Entertainment

Beluister snel de feestknaller Let Me Entertain You

Met verschillende kroegkrakers op zijn naam is Peter Loree één van de meest toonaangevende feestartiesten van Nederland. Peter Loree, wie kent hem niet? In 2012 koos hij voor een geheel eigen weg, hij ging solo verder.

Peter Loree begon zijn carrière als zanger/entertainer in de bekende Après Skihut te Rotterdam. Na een lange tijd gezongen te hebben in dit feestcafé, heeft hij samen met zijn collega de formatie ‘Het Feestteam’ opgericht. Met ‘Het Feestteam’ scoorde Peter diverse Top 100 hits en heeft hij de grootste podia van Nederland onveilig gemaakt en is hij meerdere malen uitgeroepen tot ‘Beste Feestact van Nederland’. Grote evenementen als 538 Museumplein Koninginnedag, AHOY Nacht van Oranje: Peter Loree draait er zijn hand niet voor om.

In maart 2011 kwam Peter Loree met de releases van zijn eerste solosingle’s ‘Ik doe wat ik wil’ i.s.m DJ Michelski, zijn eigen single ‘Kom van dat dak af’ en ‘Marianneke’ i.s.m DJ Coenio. Peter Loree geeft aan ieder nummer, bekend of onbekend, zijn eigen ‘twist’, en maakt zo van ieder lied een absolute feestknaller.
In 2012 kwam Peter Loree met het concept 52WekenFeest. Peter heeft in dit jaar samen met 9 gerenommeerde feestDJ’s 52 feestsingles uitgebracht in 52 weken.
Ook in 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 heeft Peter alweer verschillende singles uitgebracht en er komen er nog meer! Hou het in de gaten via Social-Media kanalen van Peter Loree.
Door zijn jarenlange ervaring, is het voor Peter Loree geen enkel probleem om ieder feest of evenement tot een daverend succes te maken, waar nog tijden lang over nagepraat zal worden.
Tijdens zijn optreden zal Peter Loree uiteraard zijn singles ten gehore brengen, maar zal hij u ook meenemen op een ‘trip down memory lane’ in de vorm van een aantal feestmedleys die iedereen uit volle borst zal kunnen meezingen.

.

 

Tijdsduur: Optreden 30 a 40 minuten

Geluid: Inclusief monitorset

Prijs: Vanaf €795,- excl. BTW

Ga je voor 100% Feest!

Boek nu Peter Loree!

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over Peter Loree

× Hoe kan ik je helpen?