BOEK NU BIJ PROOST ENTERTAINNMENT

KaaiGezellig

Tijd voor feest!

KaaiGezellig boek je bij Proost Entertainment

Beluister snel de single geen ruggengraat

Kaaigezellig is dé feestact voor uw feesttent, kroeg, bruiloft, festival…. oftewel; al uw evenementen waar het dak er spreekwoordelijk af moet. Met hun diverse act hebben ze zich al op menig locatie bewezen. Beluister nu hun nieuwe plaat!

Wellicht waren jullie nog niet op de hoogte van ons bestaan, dus laten we ons eerst eventjes snel introduceren. Wij zijn Ardin van Veen (uit Aalst) en Martin van Hemert (uit Nederhemert), oftewel Kaaigezellig. Carnaval 2016 kwamen we met onze eerste eigen single (Kaaikapot) en dat smaakte naar veuuul meer!

En dus hebben we sindsdien nog diverse nieuwe nummers uitgebracht, waaronder; ‘Pijn in mijn kop (Oe Ah)’, ‘Nooit Genoeg (Don’t Take Me Home)’, ‘Taairipke’ en een ‘Dartmedley’. Onder andere Taairipke kwam tijdens carnaval in menig kroeg of optocht voorbij en was ook vertegenwoordigd bij de prestigieuze Kies je Kraker-verkiezing. Daarmee behoorde Taairipke tot de 33 beste carnavalsplaten volgens Omroep Brabant. Bij de Kroegenkraker van Oké FM kwam Taairipke tot een derde plaats en bij de landelijke verkiezing van KPN was er een veertiende plaats. Kortom; hij is uitstekend opgepikt.

Ardin van Veen uit Aalst en Martin van Hemert uit Nederhemert – oftewel ‘Kaaigezellig’ – kampen al jarenlang tijdens carnaval met een medische aandoening. Ze hebben namelijk ab-so-luut geen ruggengraat. Tenminste, als het om alcohol gaat! Maar in plaats van dat ze ziek thuis blijven zitten, hebben ze besloten om hun probleem te gebruiken als inspiratie voor de nieuwste carnavalskraker. Ze bedachten samen met producer Randy Watzeels de tekst en de melodie, doken zijn opnamestudio in en maakten een knaller van een carnavalsplaat genaamd: ‘Geen Ruggengraat’. Het is officieel het eerste écht unieke Kaaigezellig-nummer en daar zijn de mannen maar wat trots op!

We hebben met onze energieke optredens al menig feesttent, dorpshuis, sportkantine en kroeg op zijn kop gezet en we zouden het natuurlijk ook kaaimooi vinden om dat bij jullie te doen!

Met feestelijke groet,
Kaaigezellig

Tijdsduur: Optreden 30 minuten

Geluid: Inclusief monitorset

Prijs: Vanaf €795,- excl. BTW

Het is tijd voor feest!

Boek nu het feestduo KaaiGezellig

Via onderstaand formulier is het mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over KaaiGezellig

× Hoe kan ik je helpen?