Tirza


 

Na een groot aantal audities gehouden te hebben is Gineke van der Zijde, afkomstig uit het Friese Sneek en bekend als zangeres van de Coconut Showband uitgekozen om het gezicht te worden van een nieuwe act “Tirza” genaamd.
De laatste 10 jaar is er een enorme opmars geweest van allerlei feestartiesten die het Nederlandse clubcircuit onveilig maken. Het zijn echter altijd mannelijke artiesten terwijl de vrouwen ook hun “mannetje” moeten kunnen staan in de vele feestcafés, discotheken en feesttenten die Nederland rijk is aldus de heren Leeuwis en Stevense.
Met een flinke brok ervaring op zak door de creatieve  begeleiding van feestartiest nummer één Starkoo is Marco Leeuwis in zijn Crowd Studio in Driel (Gld) begonnen om bekende nummers om te toveren tot feestnummers met een dampende beat. Afwisseling is hierbij het toverwoord, vandaar dat er zowel Nederlands- als Engelstalige nummers gebruikt zijn van Ruth Jacott tot en met Bon Jovi en alles wat daartussen zit.
In Februari verschijnt de eerste single: It’s my life, een moderne bewerking van de bekende hit van Bon Jovi die zal verschijnen op het label RPM Records. Verschillende toonaangevende DJ’s in het Nederlandse feestcircuit die alvast een preview hebben ontvangen zijn razend enthousiast over de track en hebben toegezegd de single volop te gaan draaien waarmee de eerste hit van Tirza in aantocht is.
De mix van opzwepende songs met daarbij de bijzondere gave die feestbeest Gineke bezit om het publiek te entertainen zorgt ervoor dat het optreden de avond tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt voor het publiek.  

 

 

Terug naar overzichtspagina